Kufstein.transformator van Amorfe legeringen en met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de no

  • vrijgavetijd:2022-11-02 15:23:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:180
  • Korte omschrijving:

    Kufstein., kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outp

Artikel inhoud
kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Kufstein.Hoe de droge transformator te onderhouden?

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Chrudim.Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.


Kufstein.transformator van Amorfe legeringen en met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de normen voor de dikte van?



Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen,Kufstein.Voordelen van olie ondergedompelde transformator, ratten, slangen, katten, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen,Kufstein.Intelligente temperatuurregelaar voor droge transformatoren, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

Fabrikant van transformatoren

Verslag over de kwaliteitscontroleVallende buitenlandse zaken en piercing

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken,Kufstein.Hoeveel is een 50 KVA box transformator, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!


Kufstein.transformator van Amorfe legeringen en met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de normen voor de dikte van?



De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Uitvoerende normAls niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Kufstein.De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Kufstein.Overige productinformatie
  • BotouProductie hydraulisch hefplatformHoe het model te verdelen?

    BotouProductie hydraulisch hefplatformHoe het model te verdelen?

  • Louisville.Marco hydraulisch hefplatformHoe maak je goed schoon?

    Louisville.Marco hydraulisch hefplatformHoe maak je goed schoon?

  • BraziliëHydraulisch hefplatform in de kelderToepassingskennis en gezond verstand van de verwerking v

    BraziliëHydraulisch hefplatform in de kelderToepassingskennis en gezond verstand van de verwerking v

  • Ajaksho.Hydraulisch hefplatformSterke en zwakke punten in productgebruik

    Ajaksho.Hydraulisch hefplatformSterke en zwakke punten in productgebruik

  • Ajaksho.Push-pull hydraulisch hefplatformEnergiekosten

    Ajaksho.Push-pull hydraulisch hefplatformEnergiekosten

  • Ajaksho.Vast hydraulisch hefplatformAard van consumptie

    Ajaksho.Vast hydraulisch hefplatformAard van consumptie

  • Ajaksho.OpklapbrugGunstigere prijs:

    Ajaksho.OpklapbrugGunstigere prijs:

  • Waubzheh.Hydraulische mobiele instapbrugToepassing in productie-installatie

    Waubzheh.Hydraulische mobiele instapbrugToepassing in productie-installatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!